LeBron James "prekucao" sve kostimom za Noć vještica

Dominacija košarkaša Lakersa

LeBron James "prekucao" sve kostimom za Noć vještica

E. Čaušević

U mnogim zemljama u svijetu večeras se obilježava Noć vještica, a ovaj praznik je sve popularniji i u Bosni i Hercegovini.

No, Noć vještica je i dalje najpopularniji u Sjedinjenim Američkim Državama, a društvene mreže su itekako bile veliki doprinos popularizaciji ovog praznika u ostatku svijeta.

Poznate ličnosti vole da se pojavljuju u raznim kostimima za Noć vještica, a imuni na to nisu ni sportisti. Tako je i najbolji košarkaš današnjice LeBron James sve oduševio svojim kostimom.

On je odlučio da se maskira u Edwarda Škarorukog poznatog lika iz istoimenog filma kojeg glumi Johnny Depp. James je objavio nekolikio fotografija na društvenim mrežama i poručio da je spreman za Noć vještica.

Također, James je odlučio malo da promijeni ime, te se on sada zove LeDward Škaroruki.

View this post on Instagram

LeDward Scissorhands ⚔️ Happy Halloween beautiful people 👻💀🎃☠️🤡

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

View this post on Instagram

Happy Halloween folks from LeDward Scissorhands ⚔️ & Sadusa 🐍‼️‼️ 😱😈💀🎃☠️👻🔥

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti