O njoj pišu više nego o Bielsi: Ko je atraktivna plavuša iz Leedsa?

Strastvena navijačica

O njoj pišu više nego o Bielsi: Ko je atraktivna plavuša iz Leedsa?

Edmir Škorić

Nakon 16 godina Leeds United se vratio u Premier ligu i to na oduševljenje i mnogih neutralnih nogometnih navijača.

Svi se sjećaju starog dobrog Leedsa s Markom Vidukom i Alanom Smithom, a sada se nakon toliko godina vraća na scenu. Marcelo Bielsa, popularni "luđak", vratio je navijačima Leedsa osmijeh na lica i dobio ulicu u gradu, ali i pored svega, dojam je da je malo pao u drugi plan pokraj atraktivne plavuše.

Ona se zove Emma Jones i strastvena j navijačica ovog kluba, ali i promoterka, kao i voditeljka na klupskoj televiziji.

"Nikada nisam bila nogometni fanatik, ali nakon što sam počela da pratim Leeds, postala sam to. Atmosfera i strast na tribinama brzo su me osvojili", poručila je Emma.

Pa, poželimo joj dobrodošlicu u Premier ligu i sreću, a otočkim fotografima i novinarima neće nedostajati materijala.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCHEPtRFbiY/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_u7Db1lVxD/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-cY_gPFgJD/[/instagram]

Top Komentari

Penderinos
E moji novinari pa znate li vi koliko Pichaka dodje gledati utakmicu na stadion ? A vi se odvezali jedne ko pijan ploha. Sutra da jedna sisulja ili guzulja skine grudnjak ili gaće odmah bi se lansirala u zvijezde kroz razne paparazzi novinare a ova bi ośla u zaborav ( bar dok je ne nadmaši ). Kako je danas lako doći do evrica ( iliti funti ) samo koristi svoje tijelo kao mamac i uspijet ćeš . Samo je tužno sto se to dešava pod maskom fudbala. U prvi plan se baca to da je ona strastvena navijačica Leedsa, a u stvari na stadion dodje bacati sise i Guzze. S vise strasti navija neki celonja s pivskim stomakom, koji smrdi na kilometar, ali o njemu nikada ne biste pisali. Zar nisam upravu ?
16 4
JJ90
I jeste portal za ovih 95% buzdovana što vas prati. Svaka druga objava tabloidska i vezana za niske strast, blud i nemoral. Sve vam yebem maloumno.
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi