Legendarni fudbaler želi selektora Meksika nagraditi orgijama sa tri ljepotice
Foto: Twitter

Nakon pobjede nad Njemačkom

Legendarni fudbaler želi selektora Meksika nagraditi orgijama sa tri ljepotice

Reprezentacija Meksika je upisala senzacionalnu pobjedu na startu Mundijala. Meksikanci su tako slavili sa 1:0 protiv favorizovane Njemačke i oduševili ljubitelje fudbala širom svijeta.

Nisu Meksikanci oduševili samo rezultatom, već i sjajnom i hrabrom igrom protiv velikog protivnika. Među onima koje su Meksikanci oduševili je i legnedarni kolumbijski fudbaler Faustino "Tino" Asprilla.

Ovaj svojevremeno nevjerovatno talentovani fudbaler je više ostao upamćen po svojim nestašlucima nego po neospornom fudbalskom umijeću, a "bubice" zbog kojih nikada nije napravio veću karijeru očigledno ga još nisu napustile.

Naime, ovaj nekadašnji fudbaler Parme i Newcastlea je nakon pobjede Meksika odlučio "nagraditi" selektora ove selekcije Juana Carlosa Osorija.

Tako je Asprilla na svom Twitteru uputio Osoriju poruku uz koju je "dostavio" i fotografiju na kojoj se nalazi u društvu tri ljepotice. Poruka je glasila: "Historijski trijumf Meksika i profesora Osorija. Ovo moramo proslaviti, samo mi reci gdje da pošaljem ove tri lijepe pi**e".

Nimalo prikladna poruka za čovjeka Asprillinih godina (48), ali je ista, prije nego što je shvatio da je pretjerao i izbrisao je, skupila preko 7.000 lajkova, te je bila podijeljena čak 3.000 puta. Ne treba govoriti da odgovora od Juana Carlosa Osorija nije bilo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi