Supruga Izeta Hajrovića jednostavno voli luksuz: Sada se pohvalila skupocjenom jaknom

Kazala je da nije prosječna djevojka

Supruga Izeta Hajrovića jednostavno voli luksuz: Sada se pohvalila skupocjenom jaknom

Samir Mlaćo

Leyla Hajrović, supruga povremenog bh. reprezentativca Izeta Hajrovića, veoma je aktivna na društvenim mrežama.

Često privlači pažnju zaljubljenika u modu, a tako je i sada. Naime, Leyla je postavila na Instagramu novu fotografiju u skupocjenoj Pradinoj jakni čija je vrijednost oko 3.500 KM.

Na istoj fotografiji nosi i skupocjene naočale Balenciaga...

Leyla je već ranije kazala da nije prosječna djevojka i da jednostavno uživa u luksuzu, pa je često gledamo kako nosi najskuplje stvari od Prade, Guccija, Louis Vuittona ili Versacea...

Top Komentari

konjnakvadrat
Nije mi jasno zbog cega objavljujete ovakve clanke o doticnoj ?znate da ce 90% komentara bit pljuvacina i vrijedjanje,ako nista bar nemojte zbog Izeta ,ipak je njegov gol donio dosta radosti i srece u nase domove.
33 0
KallDrogo
Loš pichić realno
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi