20

Komentari (20)

Jupp
Možemo se mi buniti koliko hoćemo, ali ovaj portal živi od klikova i njih ne interesuje što se nama ovo ne sviđa sve dok mi otvaramo ove glupave članke oni profitiraju od toga. Dakle jedino što možemo je strogi ignore i kada vide da je loša posjećenost na ovakvim člancima, tada će ih prestati objavljivati.
sportsportba kada nema sta da objavi onda gura nos po necijim instagramima, a sportsportba pozurio da skine te slike sa instagrama. Pitam se hoce li isto tako neko ko radi za sportsportba poslati slike svoje zene ili djevojke sa facebooka ili instagrama, svakako da nece, ovo je velika sramota za sportsport, mozemo li mi sada dati javnu opomenu za sportsportba, kao sto ovaj portal daje opomene citaocima za neprimjerni komentar.
Adnanos
Stvar je u tome da se servira nesto gdje ce se komentari pojavit. Komentari mnogo interesantniji.
NKZ1922
Nije prosjecna djevojka - znaci ili si ispodprosjecna seljanka ili si kurava gladna para. Mislim da je odgovor na to svima jasan
manijacci8787
Cuj gladna para..Ima vise para nego sto je Izet u karijeri zaradio....
NKZ1922
Pa gdje si procitao da je gladna Izetovih para?
Baboisback
Kakve to ima veze sa sportom????
Mehinaldo
Selajncura kao i muz joj
emo1
Eto Izet neki lafac
Matic
Zasto se jednoj klasicnoj sponzorusi i seljanki daje prostor na sportskom portalu? Zar ne bi bilo bolje da ste napisali nesto o nekom malom nepoznatom klubu iz nase drzave?
velezovac
Članak je glup.. ali ova mala nije sponzoruša,otac joj ima firmu u Švici,puni su ko brod... Dok se nije znalo za Hajrovica ona je imala lovu...
Matic
Nisam to znao. Izvinjavam se zbog uvrede koju sam joj uputio.
@Matic, sportsportba pisao je vise puta o FK Vrbanjusa, klub za koji retko ko zna.
gallardo.la
Jao, cuj rekla da je iznad prosjeka. Drustvo je dotaklo dno, ali nam je zapad ovo servirao
Necu nikad skontat zasto se ovako necemu daje paznja ovog navodno Sportskog Portala. Ponavljam, SPORTSKOG
konjnakvadrat
Nije mi jasno zbog cega objavljujete ovakve clanke o doticnoj ?znate da ce 90% komentara bit pljuvacina i vrijedjanje,ako nista bar nemojte zbog Izeta ,ipak je njegov gol donio dosta radosti i srece u nase domove.
GuiliDamou
Svaka cast i od mene!
celikze
Bravo ljudino....stvarno nekontam zasto ljudi pljuju doticne.....svi sebi kupe i nose ono sto misle da trebaju i nevidim razlog pljuvanja...
KallDrogo
Loš pichić realno
MethodMan
Ma ona je ispod prosjeka, dzabe nakiti i odjeća
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.