Messi sa suprugom viđen u Parizu, šta to treba da znači?
Španski mediji objavili su da se par razvodi, no šta treba da znači odlazak u Diznilend?

Ipak se ne razvode?

Messi sa suprugom viđen u Parizu, šta to treba da znači?

Eldar Ganibegović

Jučer su se u španskim medijima pojavili navodi da se razvode Lionel Messi i Antonella Roccuzzo. Međutim, par je zajedno boravio u Francuskoj, što je sigurno indirektna poruka da njihov brak nije u (tolikoj) krizi.

Lionel Messi i Antonella Roccuzzo u vezi su već 15 godina. U braku su od 2017. godine, no španski mediji tvrde da je njihov odnos u nikad većoj krizi.

Španski novinari otišli su toliko daleko da su jučer izvijestili da će se jedan od najpoznatijih svjetskih parova razvesti, no pitanje je koliko tu ima istine.

Razlog je navodno novinarka Sofi Martinez. Na društvenim mrežama su već počeli kružiti videozapisi na kojima se ona i Messi mogu vidjeti zajedno.

Međutim, Messi i njegova supruga zajedno su ovih dana boravili zu Francuskoj, tačnije u Diznilendu. Skupa s njima bila su i njihova tri sina.

Oglasi

Nije samo prisustvo Messija privuklo pažnju prisutnih u Diznilendu, već i način na koji su Thiago i Mateo bili obučeni. Njih dvojica su nosili dukserice i obilježjima argentinske reprezentacije i pantalone s logom koji je Adidas kreirao za Messija.

Pitanje je da li je ovo indirektna poruka da je s njihovim brakom sve u redu ili su ipak u krizi, no pokušali su da na ovaj način odvrate pažnju medija i javnosti. 

Argentinac neće ponovo igrati za Inter Miami do 10. januara 2024. godine, nakon što je momčad Davida Beckhama propustila da se kvalifikuje za play-off. 

Ko je Sofi Martinez?

Radi se o novinarki čija priča počinje u Kolumbiji, a nastavlja u Minesoti. U maju 2021. godine je diplomirala komunikologiju na Državnom univerzitetu Minnesota. Nastavila je školovanje u 2023. godine postala magistrica komunikologije.

Kada je njena novinarska karijera u pitanju, počela je na radio stanici "The Maverick" gdje je krenula s ozbiljnijim poslom. Posljednje dvije godine radila je u KEYC News Now, a sada je novinarska ESPN-a i TV Publice.

Top Komentari

stranputica
...pa to bi trebalo da znači da jesu u Parizu, ako su ih tamo vidjeli, zar ne?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi