Lionel Messi i Antonella Roccuzzo se razvode!?

Strani mediji tvrde

Lionel Messi i Antonella Roccuzzo se razvode!?

E. Ganibegović

Prema pisanjima španskih medija, najbolji fudbaler svih vremena, Lionel Messi, na ivici je razvoda sa Antonellom Roccuzzo.

Novinarka Sofi Martinez navodno je uzrok najveće krize i njihovoj 15 godina dugoj vezi i zbog nje bi se poznati par mogao razvesti.

Španski izvor tvrdi da je upoznat sa situacijom, no ona još uvijek nije objavljena u javnost. No, očito je da je nečega bilo što nikako nije sjelo Antonelli, čim se priča o mogućem razvodu.

Messi i Antonella znaju se još od djetinjstva, a od školskih dana su u vezi, koja je kasnije ovjekovječena brakom.

Oglasi

Fudbaler Intera iz Miamija i Antonella Roccuzzo vjenčali su se 2017. godine. Par ima troje djece i to tri sina, Thiaga, Matea i Ciru.

Ko je Sofi Martinez?

Radi se o novinarki čija priča počinje u Kolumbiji, a nastavlja u Minesoti. U maju 2021. godine je diplomirala komunikologiju na Državnom univerzitetu Minnesota. Nastavila je školovanje u 2023. godine postala magistrica komunikologije.

Kada je njena novinarska karijera u pitanju, počela je na radio stanici "The Maverick" gdje je krenula s ozbiljnijim poslom. Posljednje dvije godine radila je u KEYC News Now, a sada je novinarska ESPN-a i TV Publice.

Šta ima s Lionelom Messijem? Na njenom Instagram profilu se može vidjeti da je njegov veliki fan, a i ona sama je izuzetno popularna s preko milion i po pratioca.

Nedavno je s čarobnjakom iz Rosarija radila intervju. Vidno je da je impresioniarana njim i osmijeh s lica nije skidala, no očito da je uspjela i nešto više od toga, čim je Messijev brak došao u krizu.

Ostaje da vidimo šta će biti od svega. Očekuje se da se o svemu oglase kako sam Lionel Messi, tako i njegova supruga, te novinarka Sofia Martinez. 

Top Komentari

snupi
Izgleda da je Mesiju oslabio vid. Ova Sofia je nula za Antonelu ako se gleda izgled. Jedino ako mu je dosadila. Ali ipak blento ima troje djece sa njom.
1 0
Drakula
Koga boli k
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi