Supruga Cesca Fabregasa: "Messi prevario Antonellu? Garantujem vam..."

Oglasila se prijateljica Messija i njegove supruge

Supruga Cesca Fabregasa: "Messi prevario Antonellu? Garantujem vam..."

E. Škorić

U Južnoj Americi su se posljednjih dana pojavile glasine o navodnoj nevjeri Lionela Messija, zbog čega bi najbolji fudbaler svih vremena mogao ostati sam.

Lionel i njegova Antonela izgledaju kao savršen par i ništa ne govori u prilog tabloidima koji pišu o tome da se razvode. Nije poznato da li ima imalo istine u svemu tome, ali supruga Cesca Fabregasa, Daniella Semaan, izašla je javno da demantuje kako je Messi prevario svoju dugogodišnju partnerku sa argentinskom novinarom.

Južnoamerička štampa nedavno je podstakla sumnju da se zvijezda Intera iz Miamija uplela u vezu sa Sofi Martinez i da je njegov brak u opasnosti, ali Seman, koji dobro poznaje par, garantuje da je sve to laž.

"Kakav besmislen post. Ništa od ovoga nije istina, to vam garantujem", napisala je Fabregasova supruga, koja često provodi praznike sa bračnim parom Messi.

U Argentini su nedavno počele da se šire glasine kako je njihov najbolji igrač "zaljubljen u ženu koja nije Antonela".

Oglasi

Ko je Sofi Martinez?

Neki navijači spekulisali su da li je riječ o Sofi Martinez, koja je pratila reprezentaciju Argentine na Svjetskom prvenstvu u Kataru i koja je bila na nedavnoj ceremoniji dodjele Zlatne lopte za napadača u Parizu. Bilo je i onih koji su detektovali "poseban pogled" Messija prema novinaru.

Messi je s trenutnom suprugom od svoje pete godine, zabavljaju se od 15., a vjenčali su se još 2017. godine i imaju troje djece.

Antonella i Lionel smatraju se jednim od najpoznatijih i najuspješnijih parova na svijetu i do sada nije bilo nekih skandala vezanih za njih.

Možda je ova saga da traje još nekoliko dana, no čini se da je ona plod novinarske izmišljotine, je zaista Lionel izgleda kao tip muškarca koji je uvijek lojalan svojoj porodici.

Uostalom, Antonella je neko ko je s njim od rane mladosti, zajedno su prevalili ogroman životni put i ne bi niti bilo smisla da joj sada uzvrati prevarom.

Nema za sada naznaka da li je fudbaler koji je veći dio karijere proveo u Barceloni spreman da tuži izvor ovih izmišljotina ili će pustiti da sve to jednostavno samo prođe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi