"Letiš privatnim avionom, a djetetu ti u bolnici peru odjeću na ruke"

Bivša djevojka napada Jesea Rodrigueza

"Letiš privatnim avionom, a djetetu ti u bolnici peru odjeću na ruke"

Edmir Škorić

Španskom nogometašu Jeseu Rodriguezu stigle su nove optužbe od bivše djevojke Aurah Ruiz.

Sin bivše zvijezde Real Madrida ima srčanu manu, a on je navodno napustio porodicu ili je bar bio nedovoljno uz nju u najtežim trenucima, što mu itekako prigovara Aurah, koja je na Instagramu ostavila jednu tužnu poruku.

"Letiš privatnim avionom, stavljaš slike prepune dijamanata vrijedne na hiljade eura, a djetetu ti peru odeću na ruke u bolnici. Nastavi da trošiš novac sa prijateljima, putuj, kupuj automobile i brendiranu odeću dok tvoj sin prolazi kroz probleme i teško diše. Ja ću se brinuti o njemu, a sam si izabrao da nas povrijediš. Odmaraš se kad hoćeš, a moja iscrpljena porodica poslije posla dolazi da posjeti dijete. Oni su veliki ljudi i vole ga, a ti mu ne možeš pomoći", napisala je Aurah.

Podsjećamo da je bivši igrač Real Madrida svojevremeno prošle godine ostavio jako tužnu poruku za bolesnog sinčića.

"Ako svijet misli da nisi dovoljno dobar, to je laž. Ti si najbolja stvar koja mi se dogodila. Najveći si ratnik i uvijek ću biti sa tobom. Sve će biti u redu i uvijek ću ti držati stranu. Uvijek ćete mi biti u srcu vas dvoje i pratiću vas. Možda nam je danas teško, ali zajedno ćemo uspjeti", napisao je tada Španac.

Top Komentari

Bego
Dabog da bolji bio....ako je istina ne zasluzuje nista...bogami
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi