Supruga Izeta Hajrovića dobila napad anksioznosti: "Sve me podsjetilo na užas u Zagrebu"

Oglasila se na Instagramu

Supruga Izeta Hajrovića dobila napad anksioznosti: "Sve me podsjetilo na užas u Zagrebu"

Endin Čaušević

Zemljotres jačine 5,7 stepeni po Richterovoj skali pogodio je jučer Grčku.

Potres je bio na dubini od 80 kilometara kod ostva Krete, a osjetio se u većini Grčke. Ovo je bio samo jedan u nizi zemljotresa koji su potresli ovo ostrvo u prethodnom periodu.

Nakon jučerašnjeg zemljotresa na društvenim mrežama se oglasila i supruga bh. fudbalera Izeta Hajrovića, Leyla, koju je ovo posebno pogodilo.

Ona je na Instagramu otkrila da ju je ovaj zemljotres posjetio na onaj od prošle godine u Zagrebu gdje su živjeli nekoliko godina dok je Izet igrao u dresu Dinama.

"Da, još uvijek sam u krevetu jer mi je potres koji smo osjetili sinoć izazvao anksioznost i podsjetio me na užasni potres od prošle godine u Zagrebu", napisala je Leyla na Instagram storyju.

Top Komentari

Lewa_9
Kakav krindz.
6 0
konjnakvadrat
Auuu Lejla dugo te nije bilo Sad ce ovi komentatori da te poderu
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi