Lice Hajrovićeve supruge dovoljno govori o igri Zmajeva

Pružala podršku s tribina

Lice Hajrovićeve supruge dovoljno govori o igri Zmajeva

Zmajevi predvođeni Robertom Prosinečkim izgubili su šanse za direktan plasman na Euro 2020.

Na stadionu "Spiros Louis" u Ateni, naši fudbaleri nisu bili na nivou i blijeda igra na koncu je rezultirala porazom od Grčke (2:1) , pa će se put na smotru najboljh morati tražiti kroz play-off.

I sinoć su reprezentativci BiH imali podršku svojih navijača, njih oko 400 je navijalo, uključujući i Hajrovićevu suprugu Leylu koja je utakmicu pratila u društvu prijateljice i blogerke Zorane Jovanović.

Blijedo izdanje Zmajeva razočaralo je i Leylu, tokom utakmice bila je vrlo zabrinuta, što se moglo vidjeti i na fotografiji zabilježenoj kroz objektiv našeg fotografa.

Leyla inače prati Hajrovića svuda u stopu, bezuslovno ga podržava kada je karijera u pitanju, pa nema sumnje da će fudbaler Dinama uz nju lakše i preboliti ovaj poraz.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti