Lindsey Vonn ih mijenja "kao čarape": Njen novi dečko je prijatelj i poslovni partner LeBrona Jamesa

Lindsey Vonn ih mijenja "kao čarape": Njen novi dečko je prijatelj i poslovni partner LeBrona Jamesa

Edmir Škorić

Bivša američka skijašica Lindsey Vonn uplovila je u vezu sa španskim glumcem Diegom Osorijem.

Vonn je bila dugo godina sa Tigrom Woodsom, zatim je umirovljena skijašica bila sa slavnim hokejašem PK Subbanom, ali i ta veza je okončana krajem prošle godine iako je bilo najava da će se njih dvoje vjenčati.

Nije dugo bila slobodna, pošto su je paparazzi u New Yorku uhvatili tokom romantične šetnje sa Osorijem, španskim glumcem koji zajedno s LeBronom Jamesom vodi firmu za proizvodnju tekile.

Američki mediji objavili su da su se Osorio i Vonn upoznali preko nekih bliskih i zajedničkih prijatelja i da je njihova veza tek u početnoj fazi.

Bivša olimpijska prvakinja izgleda da je prelako prebrodila rastanak od NHL zvijezde s kojom je bila spremna na zajednički život.

Oglasi

"Voljeli bismo da se vjenčamo što prije, ali zaista ne znamo kada će to da se desi. Mislim, teško je jer je moja cijela porodica raštrkana po SAD-u, sestra živi u Italiji sa suprugom, a PK-ova porodica je u Kanadi, a Amerikanci ne smiju u Kanadu. Naši roditelji ne mogu putovati. Dakle, ne možemo ništa planirati, ne znamo kad ćemo biti u mogućnosti da se vjenčamo", rekla je Vonn krajem 2020. godine, nedugo nakon što je prekinuta njena veza sa P.K. Subbanom.

Njen život je, između ostalog, obilježio i incident od prije nekoliko godina, kada se našla na udaru hakera.

U javnost su procurile erotske fotografije koje je slala slavnom golferu i bivšem dečku Tigeru Woodsu. "Vruće" fotografije nastale ispod tuša uveliko su kružile internetskim stranicama, a Vonn je tada najavila da će poduzeti pravne korake, kako se više ne bi narušavala njezina privatnost.

"To su užasne stvari koje želim da zaboravim. Bilo je bolno. To je izgledalo tako kao da me je neko seksualno zlostavljao", priznala je Vonn, pa dodala:

"Dosta toga mi se bilo nakupilo, od pada samopouzdanja do razočarenja, ali sport me spasio".

U vezi s Woodsom bila je od 2013. do 2015. godine. Dakle, osim izuzetnih rezultata u skijanju, Amerikanka je imala poprilično buran privatni i ljubavni život.