Lijepa, nasmijana i bez grudnjaka - ova dama je privukla veliku pozornost na US Openu

Američka plesačica u centru pažnje

Lijepa, nasmijana i bez grudnjaka - ova dama je privukla veliku pozornost na US Openu

Edmir Škorić
Teme:

Posljednji Grand Slam sezone, US Open, završava se sutra finalom u muškoj konkurenciji između Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva.

Srbijansko-ruski okršaj u finalu mogao bi donijeti spektakl, barem sudeći prema meču Medvedeva i Carlosa Alcaraza u drugom polufinalu.

Popularni 'Medo' je ekspert za US Open, pa niko baš nije siguran da će Novak bez poteškoća osvojiti 24. Grand Slam titulu. Pitat će se i Rus mnogo toga, ali svakako da je favorit u dobroj mjeri jedan od najboljih u historiji bijelog sporta.

A tokom US Opena na tribinama su boravile razne face, mnogo zgodnih žena, holivudske zvijezde... Na meti fotografa ovaj put su bile kritičarka Anna Wintour, pjevač Justin Bieber i glumica Queen Latifag, ali i dive Julianne Hough i Karlie Kloss.

Juliane u centru pažnje

Julianne Hough je 35-godišnja američka plesačica, a prisustvovala je meču između Alcaraza i Zvereva 6. septembra.

Oglasi

Odjevena u bijelu majicu bez grudnjaka i žute hlače, plesačica je izazvala pravi potres na tribinama, na oduševljenje fotografa i svih prisutnih. U jednom trenutku je sa smiješkom na licu čak i otplesala nekoliko tačaka.

Istu utakmicu pratila je i manekenka Karlie Kloss koja je bila u društvu supruga Joshue Kushnera. Zajedno su gledali Alcarazov meč sa Zverevom. Odjevena u bijelo od glave do pete, manekenka je s velikim zanimanjem pratila utakmicu s tribina.

Također na tribinama US Opena, jednom od mečeva prisustvovao je i pjevač J Balvin. Odjeven u zelenu majicu sa sunčanim naočalama u istoj nijansi pratio je meč Carlosa Alcaraza s Matteom Arnaldijem (6:3, 6:3, 6:4) uz suprugu Valentinu Ferrer, a paparazzima nije promakao niti slavni košarkaš Jimmy Butler.

No, ipak je veliku pozornost privukla dama u bijelom, Julianne Hough, zbog svog čarobnog osmijeha, ali i ležerne kombinacije i činjenice da ne nosi grudnjak.

Oglasi