Lionel Messi napadnut na Ibizi

Prošao je bez povreda

Lionel Messi napadnut na Ibizi

M. Šljivak

Zvijezda Barcelone Lionel Messi napadnut je na Ibizi.

Argentinac je prisustvovao jednoj zabavi kada ga je napao neimenovani muškarac. Nakon verbalnog napada, pokušao ga je i fizički napasti, ali mu to nije pošlo za rukom.

Osiguranje na zabavi je brzo reagovalo. Messija su uspjeli zaštiti i on je sigurno napustio klub.

Srećom, glavna zvijezda Barcelone je prošla bez ikakvih povreda, no sve je moglo biti mnogo ozbiljnije da nije bilo osiguranja.

Messi lagano završava produženi odmor kojeg je dobio, a u narednim danima će se pridružiti ostatku ekipe Barce u pripremama za novu sezonu.

Ovako je to izgledalo:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Jao napada drama
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti