Novac neke stvari ne može da kupi, a dokaz je poklon koji je dobio Lionel Messi
Komšije u Funesu spremile poseban poklon za Lionela Messija.

Mnogo mu znači

Novac neke stvari ne može da kupi, a dokaz je poklon koji je dobio Lionel Messi

E. Ganibegović

Lionel Messi završio je dvosedmični odmor u Argentini s kojom je postao prvak svijeta, a njegove komšije su mu uručile poklon koji ima veliku sentimentalnu vrijednost.

Argentina je po treći put u historiji postala prvak svijeta nakon što je osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Do tog postignuća vodio ih je Lionel Messi koji je na čak pet od sedam utakmica bio igrač utakmice i proglašen je i najboljim igračem turnira.

Nakon toga, uslijedio je dvosedmični odmor koji je zvijezda PSG-a provela u domovini, a njegove komšije u Funesu gdje ima kuću potrudile su se da ga obilježe na pravi način.

Naime, oni su odlučili da mu kreiraju i uruče jedan zaista divan poklon koji ima veliku sentimentalnu vrijednost.

Iako je navikao da prima skupe stvari, Messi je izgledao poprilično impresioniran zbog poklona koji je dobio.

Oglasi

Komšije porodice Messi napravili su mu svojevrsnu knjigu obloženu najfinijom kožom, ispunjenu porukama zahvalnosti što je svoje saigrače doveo do titule svjetskog prvaka.

Messi je pristao da pozira kod kuće uz poklon, gdje je bio ležerno obučen i bos.

[twitter]https://twitter.com/Messimaniacas_/status/1609973267980488705?s=20&t=QJW-KUeJhz8mI3IQlpG1BA[/twitter]

Detalj koji se može vidjeti na fotografiji je da u sredini sobe stoji slika napravljena nakon što je Argentina osvojila svoju treću svjetsku titulu, a na kojoj piše "Svjetski prvak" i tri zvijezde koje simbolizuju tri Svjetska prvenstva koje je osvojio argentinski tim.

Inače, sinoć su se Leo, Antonela i troje djece ukrcali na avion za Pariz gdje Messi sutra nastavlja s treninzima, s obzirom na to da danas imaju slobodan dan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi