Messi je sinoć shvatio zašto ne može živjeti u Argentini kada ode u penziju

I sam je bio iznenađen

Messi je sinoć shvatio zašto ne može živjeti u Argentini kada ode u penziju

E. Čaušević

Lionel Messi još uvijek se nalazi u Argentini na zasluženom odmoru nakon što je osvojio Svjetsko prvenstvo s ovom reprezentacijom, a ekipi PSG-a priključit će se naredne sedmice. No, Messi je sinoć imao zanimljivu situaciju zbog koje je shvatio da je život u Rosariju za njega skoro nemoguć.

Messi već desetak dana boravi u Argentini nakon nastupa na Mundijalu gdje je konačno Gaučosima donio titulu prvaka svijeta nakon 36 godina i zauvijek se zlatnim slovima upisao u historiju.

Nakon velikog slavlja i dočeka u Buenos Airesu ovaj 35-godišnjak se vratio u rodni Rosario gdje s porodicom želi proslaviti praznike, a nakon toga će se vratiti u Pariz.

Messija je i ispred kuće u Rosariju dočekalo nekoliko hiljada navijača koji su ga euforično pozdravili, a takve scene najbolje pokazuju koliko su navijači u Južnoj Americi fanatični kada je fudbal u pitanju.

Sigurno je da se Messi nadao da će se dobro odmoriti i napuniti baterije pred nastavak sezone s PSG-om, ali sinoć nije imao baš najugodniju situaciju kada je odlučio da napusti kuću.

Argentinski mediji pišu da je Messi s porodicom krenuo na rođendansko slavlje svoje nećakinje, ali da je nastao totalni haos kada su navijači ugledali njegov automobil na ulici.

Oglasi

Oni su odmah opkolili Messija i počeli da navijaju što je na početku njega i oduševilo, ali nakon što je gužva bila sve veća Messije bio i sve nervozniji.

S automobilom uopšte nije mogao da se pomjeri iako su on i njegova supruga Antonella molili navijače da se pomjere tako da oni mogu proći, ali ih baš i nisu poslušali.

Mediji u Argentini poručuju da je Messi sinoć vidio šta ga čeka do kraja života u ovoj zemlji gdje je stekao status božanstva među navijačima nakon što je osvojio Svjetsko prvenstvo.

Također, neki od njih su čak objavili da je Messi sinoć shvatio da je život u Rosariju ili bilo gdje u Argentini za njega nemoguć kada se penzioniše.

Neki su išli i tako daleko da su zaključili da su Messi i Antonella shvatili da stalni povratak u Rosario nakon što on završi karijeru nije više opcija i da će vjerovatno živjeti u Barceloni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi