Messijev pakao sa 17 godina: Dirali ga po najosjetljivijim mjestima i skidali ga, bio je nemoćan

Samo je sve posmatrao

Messijev pakao sa 17 godina: Dirali ga po najosjetljivijim mjestima i skidali ga, bio je nemoćan

Edmir Škorić

U dobi od 17 godina, perspektivni Liohnel Messi došao je u humorističnu emisiju "Nema dva bez tri".

Leo je u prostoriju ušao s osmijehom i uobičajenom sramežljivošću, vjerovatno ne očekujući noćnu moru koju su sudionici showa pripremali.

Od prvih sekundi nešto je pošlo po zlu: tokom pozdravnog rukovanja Messija su dirali po zadnjici, a usred programa su mu pokušali skinuti majicu. Tokom kratkog intervjua Argentinčeve su ruke bile diskretno postavljene na najudaljenija mjesta.

Teško bi se Messi tokom svoje karijere opet susreo s nečim ovakvim, no ipak, vrijedi napomenuti: Leo se dobro nosio s neugodnim testovima koji su ga zadesili u ranoj dobi.

Oglasi

Danas ipak govorimo o jednom od najboljih igrača u historiji koji je bio prvak svijeta s Argentinom i koji se praktično nalazi na zalasku karijere.

Messi je igrač Inter Miamija, ali ostaće upamćen kao jedan od najboljh, a za mnoge i najbolji u fudbalskoj historiji.

Osam puta je Messi osvajao Zlatnu loptu i biran za najboljeg igrača svijeta, a igrajući prije svega za Barcelonu osvajao je sve moguće naslove.

Argentinac je četiri puta osvajao Ligu prvaka, 10 puta s Barcelonom naslov prvaka Španije, tri puta Svjetsko klupsko prvenstvo, osam puta Superkup Španije, dok je dva puta s PSG-om bio prvak Francuske.

Iznenada je ljetos napustio Pariz i potpisao za Inter Miami i trenutno je najveća zvijezda MLS-a.

Oglasi

Inter potvrdio ono što je čekao cijeli svijet, 1. februar donosi zadnji sudar titana!

Inter iz Miamija potvrdio je na zvaničnoj stranici da će u sklopu priprema za iduću sezonu učestvovati na turniru u Saudijskoj Arabiji, a ono o čemu se špekulisalo mjesecima sada je konačno obznanjeno.

Inter je već napravio plan priprema za novu sezonu, a klub iz Miamija potvrdio je sinoć ono što je fudbalska javnost čekala već sedmicama.

Naime, ovaj američki klub će dio priprema provesti u Saudijskoj Arabiji gdje će učestvovati na turniru koji će se igrati u Riyadhu, te su iz Intera potvrdili da nas čeka još jedan sudar titana.

Naravno, u pitanju je okršaj Messija i Cristiana Ronalda koji su obilježili nevjerovatnu eru u fudbalu i u prošlosti imali mnoštvo sjajnih duela na terenu.

Obojica su na zalasku karijere, a čini se da ćemo po zadnji put gledati njih dvojicu na suprotnim stranama.

To će se desiti 1. februara kada će igrati Inter i Al Nassr na pomenutom turniru i nema sumnje da će to biti pravi spektakl, a ljubitelji fudbala već su počeli odbrojavanje do te utakmice.

No, Inter će prvo odmjeriti snage protiv Al Hilala na Kingdom Areni u Riyadhu, a ovaj tim predvodit će zvijezde poput Neymara, Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinkovića-Savića...Taj meč zakazan je za 29. januar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti