Lovren se oprostio od Sale: Emiliano, na boljem si mjestu...

Hrvat vrlo tužan

Lovren se oprostio od Sale: Emiliano, na boljem si mjestu...

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren vrlo je tužan nakon vijesti o smrti Emiliana Sale.

Podsjetimo, jučer je policija objavila da je tijelo koje je pronađeno u avionu dvije sedmice nakon nestanka Salino i tako je nestala svaka nada da je on živ.

Lovren se nakon svega oglasio preko Instagrama te je porodici izrazio saučešće.

"Molio sam se svaki dan jer nada umire zadnja. Užasno je ovo sve za prihvatiti. Želim izraziti saučešće porodici, ne mogu ni zamisliti koliko vam je teško. Svi smo uz vas! Na boljem si mjestu, Emiliano. Počivaj u miru", napisao je Lovren.

Emiliano uopšte nije htio da uđe u avion

Ova tragedija je žestoko uzdrmala fudbalski svijet, ali sigurno najviše Salinu porodicu. Oni su čak skupljali novac da se istraga nastavi i na kraju su uspjeli pronaći avion, no nažalost na dnu mora.

Dosta prašine izjavom je podigao Salin prijatelj Maximiliano Duarte koji je rekao da se te noći čuo sa Salom i da Argentinac uopšte nije htio putovati za Cardiff.

"Emiliano nije htio da uđe u avion i ide tu noć za Cardiff. Čuli smo se tog dana i rekao mi je da želi da ostane u Nantesu i da ujutro ide za Vels jer je bio previše umoran za putovanje. Ne znam ko je na kraju odlučio da mora putovati baš tu noć i želim da se nađu odgovorne osobe za to. Neko sigurno stoji iza toga, a ja kao dokaz imam poruke gdje piše da mu se ne ide. Od te noći ne mogu mirno da spavam. Ne želim ništa da govorim i želim samo da se sazna ko ga je natjerao da se vrati u Cardiff tu noć", rekao je Duarte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti