Luka Dončić je danas pokazao da ne treba puno da se djevojka učini sretnom
Luka Dončić i Anamaria Goltes uživaju u romansi još otkako su bili djeca. I danas su zajedno u Dallasu (Foto: Instagram)

'Neočekivan' poklon

Luka Dončić je danas pokazao da ne treba puno da se djevojka učini sretnom

Midhat Šljivak

NBA zvijezda Luka Dončić (24) učinio je posebnim Valentinovo za svoju dugogodišnju djevojku Anamariju Goltes i to je napravio sasvim običnim poklonom, te je pokazao da ne treba puno da se djevojka učini sretnom.

Luka Dončić je velika NBA zvijezda s ugovorom od 215 miliona dolara, ali usprkos tome što je 'pun kao brod' ne voli previše razbacivati novac, pa čak ni na djevojku Anamariju Goltes.

Tako je 24-godišnji košarkaš za Dan zaljubljenih svoju dugogodišnju djevojku počastio sasvim skromnim poklonom. Kupio joj je buket ruža, ali je i ovaj skroman poklon zadovoljio Anamariju.

Anamariju dočekao 'neočekivan' poklon od Luke Dončića za Dan zaljubljenih (Foto: Instagram)

Ona se svom izabraniku zahvalila na društvenim mrežama. Postavila je fotografiju na Instagram story i poručila mu je kako ga voli.

Bogati Dončić očigledno ne voli tek tako bacati novac na skupocjene poklone i tako previše razmaziti Anamariju, ali realno je danas teško naći djevojku kao što je ona i koja je zadovoljna čak i sitnicama.

Uglavnom se za bogate sportiste vežu razne djevojke sumnjivog morala. Luka je sa svojom Anamarijom pogodio od prvog dana i skupa su još otkako im je 12 godina.

Oglasi

"Upoznali smo se kada smo imali 12 godina. Sreli smo se na moru u Hrvatskoj", otkrila je Anamarija i dodala je:

"Još uvijek imamo istu grupu prijatelja s kojima smo se družili u djetinjstvu. Pravi prijatelji se moraju sačuvati, zar ne?", poruka je Anamarije.

Veza Luke i njegove izabranice česta je tema medija u Sjedinjenim Američkim Državama. Ne mogu da vjeruju da se ona drži podalje u javnosti, no njoj se tako dopada.

Prava je rijetkost vidjeti ih skupa van doma. Anamarija ne ide na utakmice Dallas Mavericksa i draže joj je uživati u čarima njihovog skupocjenog doma.

Amerikancima je to očigledno čudno jer su navikli da velike zvijezde kraj sebe uglavnom imaju gomilu takozvanih sponzoruša. Luka je međutim rijetkost u svemu, pa i u privatnom životu.

Najnovije vijesti