Poruši rekorde, pa hladnokrvno ode na koncert srbijanske folk zvijezde

Nevjerovatni Luka

Poruši rekorde, pa hladnokrvno ode na koncert srbijanske folk zvijezde

Midhat Šljivak

Srbijanska folk zvijezda Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, okončala je američku turneju u Dallasu, a na posljednjem koncertu navodno je gost bio i jedan od najboljih košarkaša svijeta Luka Dončić.

Slovenac Luka Dončić veliki je ljubitelj balkanske folk muzike. Često je zvijezda Dallasa objavljivala snimke na kojima 'grme' narodnjaci i očito je ljubitelj ove muzike.

Prethodne večeri u Dallasu je gostovala poznata folk zvijezda iz Srbije Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, a navodno je među prisutnima bio i Dončić.

Njegova djevojka Anamaria Goltes podijelila je na Instagramu nekoliko snimaka s koncerta kojeg je Brena odradila. Luke nema na snimcima, ali svi su uvjereni da je on bio tu.

Oglasi

Razlog više za to je činjenica da njegovi Mavericksi naredni meč igraju tek u utorak i to pred domaćom publikom protiv Brooklyn Netsa.

Luka Dončić na čudesan način je otvorio novu NBA sezonu i već sada je glavni kandidat za nagradu za najkorisnijeg igrača lige (MVP).

Slovenac igra zaista fenomenalnu košarku. U osam odigranih utakmica na prosjeku je od nevjerovatnih 36 poena, te ima blizu devet skokova i asistencija po utakmici.

23-godišnji Dončić je postao prvi košarkaš koji je nakon legendarnog centra Wilta Chamberlaina zabio 30 i više koševa u uvodnih osam utakmica NBA lige.

Momak je zaista nevjerovatan i pitanje je samo koje su mu krajnje granice.

Oglasi