Luka Dončić i Anamaria Goltes dugo skrivali tajnu - ona objavom fotografija sve oduševila

Savršen par

Luka Dončić i Anamaria Goltes dugo skrivali tajnu - ona objavom fotografija sve oduševila

Edmir Škorić

Luka Dončić i njegova djevojka Anamaria Goltes po lijepom će pamtiti godinu iza nas. Oni su zajedno ušli u 2024. godini, a Anamaria je objavila nekoliko prekrasnih fotografija.

Zaručnica slovenske košarkaške zvijezde oduševila je pratioce na Instagramu prvom trudničkom fotografijom. Prije mjesec dana na svijet je došla njihova kći Gabriela, a njena majka je posljednjeg dana godine objavila fotografije kojima je odala počast savršenoj 2023. godini.

"Hvala ti 2023", napisala je na svom Instagram profilu i svojim pratiocima prvi put dala uvid u svoj privatni život kojeg inače brižno skriva.

Dok nisu postali roditelji, javnost nije ni znala da će Luka Dončić i njegova dugogodišnja ljubav i zaručnica Anamaria Goltes postati roditelji.

Oglasi

Kad se to dogodilo, svi su bili jako iznenađeni, jer je par pažljivo čuvao svoju tajnu. Stoga je mnoge iznenadio niz fotografija koje je Anamaria objavila i tako pokazala djelić trudnoće.

Između ostalih, tu je i fotografija u crnom bodiju u kojem s ljubavlju pokazuje trudnički stomak, a tu si prve slike bebe. Uz to, objavila je i trenutak kada u je Luka zaprosio, jednu dok čekaju Novu godinu i neke slike sa odmora.

Sve u svemu, za Luku i Anamariju godina je bila zaista čarobna. Dončić je od rođenja kćerke postao nevjerovatan i redovno ide preko 30 poena na mečevima.

Za kraj godine Dončić je "uništio" Golden State Warriorse. U noći sa subote na nedjelju ubacio im je 39 poena i dodao 10 asistencija te osam skokova. Drugi je igrač u historij NBA lige koji je na prosjeku od 35+ poena, 8+ skokova i 10+ asistencija u jednom mjesecu.

Ove sezone Luka je na prosjeku od 35,5 poena, 11,1 asistenciju i 8,9 skokova po meču i tu se više zaista nema šta dodati. Već sada sa 25 je za mnoge jedan od najboljih u historji NBA lige, a ima još dugo godina pred njim u kojima bi, ako bude zdravlja, trebao dominirati.

Naredni meč Slovenac s Dallasom igra večeras u 3 sata iza ponoći po našem vremenu, kada će gostovati Utah Jazzu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti