Nastupom Luke Dončića na All Staru su svi razočarani, a za sve je kriva djevojka Anamaria Goltes

Jedva je čekao da "cirkus" završi

Nastupom Luke Dončića na All Staru su svi razočarani, a za sve je kriva djevojka Anamaria Goltes

E. Škorić

Luka Dončić nije se baš zabavljao na All-Star utakmici i jedva je čekao otići, a mnogi su kao razlog njegovog slabog pristupa ovom velikom NBA događaju pripisali djevojci Anamariji Gotes.

Nikola Jokić nije igrao na NBA All-Staru, zbog čega je umalo bio izabran posljednji i to ga nije nimalo pogodilo, no malo ko je očekivao da će virus "zaraziti" i Luku Dončića.

Dončiću je ovo četvrti put zaredom da nastupa na All-Staru, a cijelo vrijeme kao da je jedva čekao da završi “naporan vikend”.

Odigrao je 19 minuta u susretu i ubacio samo četiri poena, uručio još pet asistencija i imao dva skoka, što je statistika koju nismo navikli vidjeti od njega.

I dok su drugi poput Joela Embiida, Kyrieja Irvinga, Jaylena Browna, Donovana Mitchella, a posebno Jaysona Tatuma (MVP s 55 poena) pokušavali doći do najluđih brojki – Dončić je jedva čekao da cijeli “cirkus” što prije završi.

Oglasi

Tako je na konferenciji za novinare rekao da će odgovoriti na samo pet pitanja jer ga čeka avion, a ubrzo je postalo jasno da je kratku stanku u NBA ligi iskoristio kako bi s djevojkom Anamarijom Goltes odletio u Meksiko.

Luka Dončić dobio je slobodan dan do srijede i jasno je da će to vrijeme iskoristiti za uživanje s Anamarijom, djevojkom koju poznaje iz tinejdžerskih dana.

Počeli su hodati kada su imali 12 godina, upoznali su se u Hrvatskoj na obali gdje su njihove porodice tada ljetovale. Počeli su hodati nekoliko godina kasnije i sada su postali jedan od najpoznatijih parova u NBA ligi.

Anamaria je jedno vrijeme bila plesačica, radila je i kao instruktorica fitnessa, a sada se bavi modelingom. Završila je ekonomiju u Ljubljani, a nedugo nakon toga postala je model i bila na naslovnicama nekih od najpoznatijih svjetskih časopisa. Slobodno vrijeme često provodi s porodicom Nikole Jokića.

Košarkaš Dallas Mavericksa ima puno poštovanje i razumijevanje za djevojku koju naprosto obožava i jedva čeka malo slobodnog vremena da bude s njom. I ona je zbog njega stigla u SAD, sve više su zajedno, no ipak je previše obaveza zbog čega su često i razdvojeni.

Na taj život su se odlučili, pa se lako i prilagodili jedno drugom, a sve je počelo kada je Luka kao dijete otišao u Madrid da igra za Real. Tada je i počela njegova blistava karijera i sada je jedan od najboljih igrača NBA lige.

Top Komentari

MaDaj
“Nikola Jokić nije igrao na NBA All-Staru, zbog čega je umalo bio izabran posljednji i to ga nije nimalo pogodilo” Shta je pisac htjeo da kaže?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi