Luka je sretan čovjek: S dvije prekrasne dame je stigao na dobrotvornu akciju

One su ipak u centru pozornosti

Luka je sretan čovjek: S dvije prekrasne dame je stigao na dobrotvornu akciju

E. Škorić

Dallas je nakon dvije uzastopne pobjede dobio malo slobodnog vremena, a Luka Dončić i saigrači iskoristili su priliku da se odazovu dobrotvornoj akciji.

Putem aukcije na kojoj sus prodani razni predmeti, Dalals je skupio čak 1,1 milion dolara kako bi se pomoglo najugroženijim osobama u SAD-u.

Dončić je također bio u centru pozornosti, no ovaj put ne zbog svoje osobne popularnosti i elegnatnog izgleda već zbog toga što je na događaj stigao u pratnji dvije dame i ljepotice.

S jedne strane je tu bila njegova djevojka Anamaria, a s druge strane majka Miriam, koja se brine za karijeru slovenske košarkaške zvijezde.

Top Komentari

Rekorderi
Stara mu 5 rinaKa kadra!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi