Sretnik kakvih je malo: Vatreni 'obračun' Luke Jovića i poznate manekenke uzburkao strasti

Njegova izabranica redovno objavljuje snimke

Sretnik kakvih je malo: Vatreni 'obračun' Luke Jovića i poznate manekenke uzburkao strasti

Midhat Šljivak

Srpski napadač Luka Jović (25) nikako da se vrati na veliku scenu. Momak iz Bijeljine je imao poprilično skromnu sezonu u Fiorentini, ali to ga ne zabrinjava previše jer tugu zbog neiskorištenih prilika rješava s prelijepom djevojkom Sofijom Milošević i par konstantno objavljuje vruće fotografije iz kreveta.

Luku Jovića možda ne ide na fudbalskom terenu, ali van njega je ovaj 25-godišnjak veoma uspješan. To je jasno vidljivo jer je pored njega jedna od najljepših žena Srbije Sofija Milošević.

Manekenka i fudbaler su u vezi već četiri godine i imaju dvoje djece. Strasti međutim ne nedostaje, pa Sofija često zna podijeliti vatrene duele iz kreveta.

Ova 32-godišnjakinja je prethodnih dana promijenila intimne trenutke iz kreveta sa sedam godina mlađim izabranikom. Očigledno je da itekako uživaju i Sofija to silno želi podijeliti s pratiocima.

Oglasi

Manekenku na Instagramu prati nešto više od 600.000 ljudi, a ona se uvijek maksimalno potrudi da pokaže svoje zgodno tijelo.

Definitivno ima šta i pokazati. Nije joj bilo teško zavesti Luku koji se ne može odvojiti od nje.

Srbi brutalni prema djevojci Luke Jovića: "Bit će zvjerski i večeras, ako me razumiješ"

Luka Jović nije uspio u Real Madridu. Nije napravio previše u dresu Kraljeva i zbog toga je otišao u Fiorentinu.

Kada je prije dvije godine zabio jedan od rijetkih golova u dresu trofejnog velikana Sofija odlučila da ga podrži javno u komentarima, navijači iz Srbije su je zasuli zanimljivim komentarima.

"Ti i Benzema ste glavni krivci što češće ne rešeta protivnike", jedan je od komentara, a drugi dodaje.

"Sad budi mirna i ne jaši na njega. Ostavi ga u formi". "Bit će zvjerski i večeras. Ako me razumiješ".

Tu je bilo još dosta poprilično gnusnih komentara, koje je Jović ubrzo i obrisao, ali nažalost u formu nikada nije ušao i otišao je u Fiorentunu, gdje također ne blista previše.