Luka Menalo otvorio diskoteku, na otvaranju pjevala bh. i regionalna zvijezda - Amar Gile
Luka Menalo je otvorio diskoteku u Čapljini. Sinoć mu je na otvaranju pjevao Amar Gile, sjajni bh. pjevač i jedna od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu.

Bh. fudbaler u biznis vodama

Luka Menalo otvorio diskoteku, na otvaranju pjevala bh. i regionalna zvijezda - Amar Gile

E. Ganibegović

Poznato je da se mnogi sportisti pored sporta bave i biznisom. Jedan od onih koji je uplovio u te vode je i bh. fudbaler Luka Menalo. 

Možemo reći da se stvari u životu našeg Luke Menala u proteklom periodu odvijaju na sjajan način. Nedavno je stao na ludi kamen, a zimus je iz GNK Dinamo stigao na posudbu u NK Celje gdje je proigrao i na sjajnom je putu da osvoji titulu prvaka Slovenije.

Osim toga, uplovio je i u biznis vode. Bh. fudbaler je otvorio diskoteku Absolute u Čapljini i sada je aktivan i na tom polju.

Sinoć je bilo otvorenje na kojem je pjevao Amar Gile, jedna od najvećih muzičkih zvijezdi kako u Bosni i Hercegovini, tako i na Balkanu.

Luka Menalo se javio za SportSport i govorio o svom biznis koraku:

Oglasi

"Volim muziku, htio sam nešto da napravim na tom polju. Usput sam svom gradu dao nešto novo, nadam se da će biti sjajan odziv uvijek kao i sinoć".

"Gileta znam već dugo. Pjevao je i u Zagrebu dok sam bio u Dinamu. Želja mi je bila da on pjeva na otvorenju i eto desilo se", istakao je Menalo o bh. pjevaču.

Kontaktirali smo i Amara Gileta koji o Luki Menalu ima samo riječi hvale:

"Luka Menalo je sjajan momak i jedva sam čekao da dođem u Čapljinu. Sinoć je atmosfera bila sjajna, sjajan je ambijent i vjerujem da ćemo se u budućnosti imati još dosta prilike za druženje i pjevanje".

"Samo još da iskoristim priliku da ovim putem poželim našoj reprezentaciji sreću u baražu za EURO. Nadam se da ćemo se plasirati u Njemačku i da će se za svoje mjesto izboriti i Menalo." 

Podsjetimo, naša reprezentacija 21. marta u Zenici dočekuje Ukrajinu u polufinalu baraža, a pet dana kasnije će na Grbaviti odmjeriti snage s Izraelom ili Islandom, u zavisnosti od rezultata prvih utakmica. 

Amar Gile (u kačketu) veliki je navijač reprezentacije Bosne i Hercegovine i minhenskog Bayerna. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi