Luka u drugom planu: Englezi se raspisali o njegovoj ženi Vanji

Brine se za njegovu karijeru

Luka u drugom planu: Englezi se raspisali o njegovoj ženi Vanji

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić večeras se bori za titulu najboljeg igrača svijeta u izboru FIFA-e, a njegova porodice je doputovala u London da pruži podršku.

Modrić se na crvenom tepihu pojavio sa svojom suprugom Vanjom Bosnić i njihovo dvoje djece, te su bili jako zanimljivi fotografima. Pred proglašenje najboljeg igrača svijeta engleski mediji su Modrića stavili u drugi plan, te su najviše pisali o njegovoj supruzi Vanji.

Engleski mediji su odlučili otkriti neke stvari o njoj, te poručiti da je ona pored privatnog života veoma važan dio za Modrića i što se tiče posla. Ova 36-godišnjakinja je fudbalska agentica, a upoznali su se 2007. godine kada je Modrić došao u agenciju u kojoj je radila dok je igrao za Dinamo.

Nakon što je Modrić osigurao transfer u Tottenham ona je morala napustiti menadžersku agenciji u svom suprugu se pridružiti u Londonu. Od tog dana Vanja vodi brigu o njegovoj karijeri, a sve je pozitivno iznenadila kada je dogovorila veliki transfer u Real Madrid 2012. godine. Luka i Vanja su se vjenčali u maju 2010. godine i zajedno imaju troje djece.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti