Od čega je? Modrićeva supruga na vjenčanju u haljini od 5.000 KM

Oženio se Vedran Ćorluka

Od čega je? Modrićeva supruga na vjenčanju u haljini od 5.000 KM

O. Lekić

Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić vjenčali su se na Balama na Istri. Mladenci su bili elegantni, nasmijani, blistavi od sreće, a mlada je izborom vjenčanice sve oduševila.

Poznati par koji je godinama u vezi, vjenčao se samo nedjelju dana nakon završetka Svjetskog prvenstva u fudbalu na kojem su "Vatreni" zauzeli drugo mjesto.

Vedran se na vjenčanju pojavio u elegantnom plavom odijelu, dok je Franka koja ga je bodrila tokom Mundijala, ponijela romantičnu, klasično-modernu vjenčanicu.

I pored svih trendova na polju svadbenih haljina, jedan ovakav ženstveni model nikada nije izašao sa liste poželjnih i sjajnih izbora.

Prelijepu Frankinu vjenčanicu krasio je dugačak veo, a poseban gost na vjenčanju bio je njihov kućni ljubimac.

"Mi. Nisam mislila da ovoliko sreće i ljubavi stane u samo jedan dan", poručila je Franka.

Od fudbalera, vjenčanju su prisustvovali Ivan Perišić i Luka Modrić čija je supruga nosila haljinu od 20.000 kuna (oko 5.000 KM).

Inače, Modrići su u braku od 2010. i imaju troje djece - sina Ivana (8) te kćeri Emu (5) i devetomjesečnu Sofiju. Obitelj živi u Španiji gdje su se preselili kad je on počeo igrati za Real Madrid. Smjestili su se u 'španskoj verziji Beverly Hillsa', luksuznom naselju 'La Moraleja'.

Top Komentari

Cole
VRH sportskog novinarstva....šta je ko obukao ko je koga yebo stvarno ste postali dno dna
15 0
ElvisUK
pa i od moje zene kosta oko 3000 pa jestel pisali o tome,smjesne stari stavljate
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi