A koja bi to rekla ''ne''? Zvijezda Građana zauvijek "kupila" djevojku s prstenom od 470.000 eura

Palo ''da'' tokom odmora

A koja bi to rekla ''ne''? Zvijezda Građana zauvijek "kupila" djevojku s prstenom od 470.000 eura

A. Čaušević

Igarči koji ne igraju na Evropskom prvenstvu uživaju na pauzi između dvije sezone te bune baterije za ono što slijede u društvu najbližih i najdražih osoba. 

Riyad Karim Mahrez (30), francusko-alžirski fudbaler iz Manchester Cityja je za odmobr odabrao otok Miykanos gdje je zaprosio svoju djevojku Taylor Ward (23).

Ward je kćerka bivšeg igrača Premiershipa Ashley Warda (50), koji je sada uspješan biznismen. Ashley i njegova supruga Dawn koja je televizijska zvijezda u Britaniji su također prisustvovali prosidbi nihove kćerke.

Da bi dobio famozno ''da'' od Taylor Mahrez nije štedio te je je kupio specijalno napravljeni zaručnički prsten vrijedan oko 470.000 eura.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQZE3sthS4J/[/instagram]

Zanosna djevojka i zvijezda Građana su u vezi oko 16 mjeseci, a nedavno su kupili i imanje u okrugu Cheshier koje je reprezentativca Alžira koštalo 2.3 miliona eura.

Oglasi

"Ne postoji bolja osoba s kojom želim da budem na ovom svijetu. Ne mogu dočekati da ostarimo zajedno. Volim te", napisala je Taylor u objavi na Instagramu nakon što je rekla ''da''.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIq0CAWBvaq/[/instagram]

Inače, Mahrez je ranije bio u vezi s Ritom Johal s kojom ima dvije kćerke, a prosidba s Taylo jer definitivni znak ljubavi koji osjeća prema njoj.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFaNVfNhMLX/[/instagram]

U prošloj sezoni je uspio osvojiti Premiership, ali ne i Ligu prvaka. City je igrao finale gdje je s minimalnih 1:0 uspješniji bio Chelsea.

Što se tiče Taylor prije dvije i pol godine žuta štampa na Ostrvu je objavila vijest da je ona u vezi s Sergiom Aguerom. Oni su "hodali" u tajnosti nakon što je Britanka ranije prekinula sa Masonom Holegatom.

Top Komentari

user1583752673
Malo sam razočaran u Riyada, mama pokrivena a on se uhvatio starleta
4 0
Husrefbeg22
Nejma ljubavi koja se placa skupim poklonima! Ako ga voli i prsten od 20 britanskih funti je dovoljno. A ako vise voli novac uzece cu me sve polahko.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi