Skandal u Parizu: U salonu ljepote pretučene sestre Riyada Mahreza

Policija traga za počiniocima

Skandal u Parizu: U salonu ljepote pretučene sestre Riyada Mahreza

Endin Čaušević

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez jučer je saznao šokantne vijesti kada mu je policija saopštila da su pretučene njegove sestre Dounya i Ines.

Naime, Dounya i Ines su vlasnice salona ljepote u Parizu koji već nekoliko godina radi s dosta uspjeha. Međutim, svi su ostali u šoku kada je jučer objavljeno da je sve u salonu polupano, te da su Mahrezove sestre pretučene zbog čega su hitno prebačene u bolnicu.

Na svu sreću doktori su potvrdili da se ne radi o ozbiljnim povredama, ali će zbog traume ostati u bolnici na posmatranju. Dounya je ove vijesti saopštila svom bratu koji se nalazi u Manchesteru, a Mahrez je bio u šoku zbog svega što se desilo njegovim sestrama.

One su policiji izjavile da ih je napala grupa mladića i da im je cilj zaista bio da ih povrijede. Francuska policija objavila je da je riječ o bandi koja ordinira tim naseljem, te da im ovo nije prvi takav napad.

Na nadzornim kamerama se vidi kako je 12 mladića ušlo u salon i počeli su sve da razbijaju. Mahrezove sestre su pokušale da ih zaustave, ali na kraju su samo izvukle deblji kraj.

"Šokirane smo i traumatizirane. Ne znamo zašto nam se ovo desilo i da li je moguće da je zbog toga što smo Mahrezove sestre. Sve se desilo u sekudi. Tri automobila su se zaustavila ispred salona i ti momci su nas napali. Vrijeđali su sve koji su tu bili i razbijali stvari po salonu. Jedan me pokušao udaviti, dok je drugi udario moju mlađu sestru", rekla je Dounya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi