Nogometaš Arsenala učestvovao u saobraćajnoj nesreći, Mercedes G klase završio na krovu

Na sjeveru Londona

Nogometaš Arsenala učestvovao u saobraćajnoj nesreći, Mercedes G klase završio na krovu

Edmir Škorić

Nogometaš koji je ugovorom Arsenalov, Ainsley Maitland-Niles, imao je jučer saobraćajnu nesreću, a policija uveliko istražuje uzroke njegovog prevrtanja.

Iako je Mercedes G klase u kojem se vozio završio na krovu, 23-godišnji nogometaš uspio je proći bez povreda, zahvaljujući upravo tome što se nalazio u takvoj vrsti vozila.

Do nesreće je došlo na autoputu M-25 na sjeveru Londona, kada se sudario s drugim automobilom.

"Sve što znamo nakon razgovora s njim je da je sudjelovao u nesreći, da je nepovrijeđen i da je kod kuće", potvrdio je glasnogovornik kluba za britanski tabloid The Mirror . A okolnosti oko ove nesreće još uvijek nisu jasne, mada je policija otvorila istragu kako bi razjasnila šta se dogodilo.

"Policija je pozvana otprilike u 6:10 ujutro u srijedu 30. juna kako bi zaprimila izvješća o sudaru dva automobila na autoputu M25. Nema izvještaja o povrijeđenim osobama. Istrage okolnosti su u toku", saopšteno je iz policije.

Maitland-Niles je prošle sezone igrao na posudbiu WBA, a nije poznato kakve planove Arsenal ima s njim za novu sezonu, no zaista je teško očekivati da bude dio londonske ekipe.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opasni_medo
I Gazija vozi istog ovakvog, zaradio ga stručnim analizama u komentarima na sportsport.ba.
6 0
lopov84
To su vrata, nije krov :)
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi