Majica kratka da kraća biti ne može: Prva fotka zaprošene Georgine oduševila fanove

Zanosna Španjolka

Majica kratka da kraća biti ne može: Prva fotka zaprošene Georgine oduševila fanove

Djevojka Cristiana Ronalda od nedavno je postala i njegova vjerenica i osoba koja će imati čast da postane buduća žena petostrukog najboljeg fudbalera svijeta.

Obzirom da se radi o vrlo atraktivnoj Španjolki, a pored toga i djevojci Ronalda, njen profil na Instagramu prati više miliona ljudi, a Georgina ih često obraduje ponekom zanosnom fotografijom.

Jednu takvu objavila je jučer iz Torina gdje od ljetos živi sa Ronaldom i njihopvom djecom, a fanovi su odmah primjetili da je obukla ekstremno kratku majicu koja je vjerovatno jedan od razloga što je dobila skoro milion lajkova.

View this post on Instagram

✨Rock day 🎸 #happysaturday Lots of love 🖤

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Top Komentari

LOLLOL
"od nedavno je postala i njegova vjerenica i osoba koja će imati čast da postane buduća žena petostrukog najboljeg fudbalera svijeta." - Steta Lendo, mog'o si i ti jeb'o mater. XD
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi