Majka Mahrezove djece viđena u više navrata sa svjetskim prvakom: "Luda je za njim"

Rita se zaljubila u Joshuu?

Majka Mahrezove djece viđena u više navrata sa svjetskim prvakom: "Luda je za njim"

Edmir Škorić

Britanski bokser i prvak u teškoj kategoriji Anthony Joshua viđen je u noćnim provodima sa bivšom suprugom zvijezde Manchester Cityja.

Tridesetogodišnji Joshua dva je puta uočen u protkelim danima sa Ritom (26), bivšom suprugom Riyada Mahreza. Prvi put su se upoznali prošlog decembra kada je Joshua pozvao Ritu da mu se pridruži za njegovim stolom u VIP-u noćnog kluba Tape u londonskom Mayfairu.

Navodno se tada Joshua "povukao" kada je shvatio da je bivša misica zapravo djevojka Mahreza. Nedavno su uočeni u jednom šiša baru u sjevernom dijelu Londona, pa nakon toga još jednom. Neimenovani izvor je za The Sun to sve potvrdio.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEEeg3cH-Fu/[/instagram]

"Rita je luda za njim. Misli da mogu biti par. U kontaktu je s njim preko njegovog kruga prijatelja i voli izlaske s njim", kazao je neimenovani izvor britanskog tabloida, dok je drugi dodao:

"Joshua je bio po noći tamo gdje je Rita. Izuzetno je oprezan prema njoj. Boji se da ga je ciljano reklamirala dok pokušava da pokrene muzičku karijeru".

Rita, koja živi u bogatoj vili u Buckinghamshireu, prošle godine se razvela od Alžirca Mahreza s kojim ima dvoje djece. Josha, rođen u Watfordu, trenutno je slobodan jer se 2016. godine rastao od plesačice Nicole Osbourne s kojom ima dva sina.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CD86TgoMYtz/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CD2HwZrstvT/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDMJpGfsvka/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBdsntcHl6k/[/instagram]

Top Komentari

spectron
Škoriću sine deder nam šta konkretno o fudbalu reci....opet se glupostima baviš :)
9 0
Sucro
Traži guzici čepa
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi