Zbog boksera zaratile žene Cityjevih zvijezda: 'Misliš da te se plašim?'

A bile su najbolje prijateljice

Zbog boksera zaratile žene Cityjevih zvijezda: 'Misliš da te se plašim?'

Fudbaleri Manchester Cityja Leroy Sane i Riyad Mahrez ni krivi ni dužni našli su se u središtu skandala.

Ne, nisu Sane i Mahrez napravili nikakvu glupost niti je u pitanju njihovo međusobno neslaganje, već su na naslovnice britanskih medija došli zahvaljujući - ratu svojih djevojki/supruga.

Saneova djevojka Candice Brook i Mahrezova Rita do prije nekoliko sedmica bile su najbolje prijateljice, ali njihov odnos se u međuvremenu pogoršao zbog boksera Deontayja Wildera.

Candice je, naime, optužila Mahrezovu suprugu da je u jednom disko-klubu flertovala sa bokserskim šampionom s čijom je djevojkom inače bliska prijateljica, ali kako joj Rita nije ostala dužna, između njih je nastao pravi verbalni rat.

Prvo je Candive nazvala Mahrezovu suprugu debelom, na što joj je odgovorila da je ona iz Los Angelesa te da joj je koža zategnuta jer vježba, kao i to da nema umjetne grudi. Na kraju je Rita pozvala Candice da se nađu u Manchesteru i srede sve.

"Misliš da te se plašim, stara ženo", upitala je Rita Candice. Nastavile su se vrijeđati, a tek se moraju vidjeti na božićnoj proslavi kluba.

Cijelo vrijeme fudbaleri su pokušali da smire strasti, no bezuspješno...

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

izvoristine
Prave sponzoruse. Cudno mi zasto fudbaleri sa velikim zaradama vecinom biraju poznate i najvece svjetske kurvese?!
2 1
VelaHavle
Joj Mahreza medjeda kakvu je kuravu ozenio
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi