Slagala Balotelliju da je punoljetna, natjerala ga na seks, pa tražila 100.000 eura

Mario opet u nevoljama

Slagala Balotelliju da je punoljetna, natjerala ga na seks, pa tražila 100.000 eura

E. Škorić

Prema pisanju italijanske štampe, mlada žena iz Vicenze optužuje Marija Balotellija za silovanje kad je bila maloljetna, no napadač Brescije se požalio kako je sve bio samo pokušaj iznude njegovog novca.

Radi se o slučaju iz 2017. godine kada je Balotelli igrao u Francuskoj za Nicu. Navodno silovanje za koje je optužen desilo se u ljeto 2017. godine, kada ga je jedna mlada Italijanka iz Venecije prevarila da ima 18 godina, a u stvari je bila godinu ili dvije mlađa.

Nekoliko puta su Balotelli i mlada djevojka iz Venecije imali seks, a nedugo nakon toga od igrača je zastupnik "silovane djevojke" tražio od Balotellija 100.000 eura kako bi se cijela situacija zataškala.

Prema Corriere del Veneto, preliminarno saslušanje u istrazi zbog pokušaja iznude zakazano je za 24. marta. Mlada žena je 15. janua 2018. podnijela prijavu za silovanje maloljetnice, navodi isti dnevnik.

Balotelli je policiji prijavio kako ga je djevojka prevarila za godine i potom inzistirala na seksu u noćnom klubu i na privatnoj plaži, no sada je na sudu da razriješi cijeli slučaj i donese odgovarajuće mjere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti