Mamić doživio veliku neugodnost u restoranu u BiH

Verbalno napadnut

Mamić doživio veliku neugodnost u restoranu u BiH

Nekada prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić doživio je veliku neugodnost u jednom međugorskom restoranu.

Mamić je nakon izricanja presude za pljačku Dinama osuđen na šest i pol godina zatvora, a kako se nema namjeru vratiti u Hrvatsku i odslužiti kaznu, utočište je pronašao u Hercegovini. Ali, i ondje doživljava neugodnosti.

Dalmatinski portal je objavio snimku na kojoj se vidi kako jedan gost restorana vrijeđa Mamića, tačnije ispratio ga je riječima da njemu i četnicima iz Vukovara Hrvati nikad neće zaboraviti. Bez riječi je Mamić pogledao čovjeka koji mu se obratio i otišao, kao i čovjek iz njegove pratnje, vjerovatno tjelohranitelj.


Županijski sud u Osijeku je, podsjetimo, nepravomoćno osudio Mamića (59) i njegove saradnike na zatvorsku kaznu, jer su, prema optužnici, iz Dinama izvukli 116 miliona kuna te državu odštetili za više od 12 miliona kuna neplaćenih poreza i doprinosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije