Mamić vrijeđao novinara, pa dobio brutalan odgovor: "Aj vi meni popušite pa ću vam odgovorit"

Šou na pressu u Međugorju

Mamić vrijeđao novinara, pa dobio brutalan odgovor: "Aj vi meni popušite pa ću vam odgovorit"

E. Čaušević

Bivši šef Dinama, Zdravko Mamić, danas je u Međugorju održao press konferenciju povodom nepravomoćne presude na šest i po godina zatvora zbog toga što je oštetio Dinamo za 116 miliona kuna.

Mamić se već nekoliko mjeseci nalazi u bjegstvu u našoj zemlji, a danas je održao press konferenciju na kojoj je ponovo govorio o svom slučaju. Na pressu je bilo mnogo novinara iz Hrvatske koje Mamić ni ovaj put nije štedio i vrijeđao ih je kada je god stigao.

Bolje nije prošao ni jedan od novinara iz Bosne i Hercegovine koji je pitao zbog čega je Mamić navodno davao novac jednoj osobi dok je uplakan išao u Mostar kako bi pobjegao. Na ove navode Mamić je znao kako da odgovori.

"Isto tako postoje navodi i ja sam čuo da ti pušiš drugim muškarcima. Molim te da mi prokomentarišeš te navode", rekao je Mamić, a potom je ostao šokiran na odgovor novinara koji nije želio da mu ostane dužan:

"Aj vi meni popušite, pa ću vam prokomentarisat", rekao je on.

Top Komentari

Novibroj
Stvarno ovi novinari su smece , pa ko vas moze uzeti za ozbiljno sa tako debilnim pitanjima. Svaka cast Mamicu , covjek je odgovorio kako je pitan istom mjerom. Da bosna ima Mamica pa gdje bi nam bio kraj . Covjek je kljucan bio za uspjeh hrvata na svjetskom prvenstvu. Dinamo je ogromne pare zaradio i bio je svake godine u nekom evropskom takmicenju. Grad Zagreb je isto tako uzivo , prvo ta reklama nemoze se platiti . Ekonomia itd .
28 47
Muha_289
Hahahha naletio Maminjo na Mostarca..
38 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije