Mamić na svadbi u Grudama napravio šou i zasjenio Duška Kuliša

Uz zastavu Dinama

Mamić na svadbi u Grudama napravio šou i zasjenio Duška Kuliša

S. Mlaćo

Zdravko Mamić nikada ne miruje. U Hercegovini mu je priznao je sjajno, a redovan je i gost na svadbama u ovoj kraju naše zemlje.

Ne mari puno Maminjo što bi ga u komšiluku odmah uhapsili, te uz pjesmu i dobre provede uživa iz dan u dan.

Sada se pojavio na jednoj svadbi u Grudama gdje je prisutne zabavljao Duško Kuliš, ali je legendarni pjevač brzo pao u drugi plan.

Mamić je uzeo mikrofon i sve podigao na noge.

Zaviorila se i Dinamova zastava, a hitovi kao što su 'Košulja plava', te ' Za dobra stara vremena' doveli su atmosferu do usijanja....

Top Komentari

Rajvosa2019
Kao bubreg u loju, libo ga racku - uziva // sigurno i pendreci mlade rospije po Hercegovini . Ja kad god sam navrnuo u Makarsku kod gospodina Smalajca u javnu kucu- mlade pice iz Hercegovine - za 50 meda udaras 60 minuta a za 150 meda 2 sata + bonus 2 magra bjeloga da se i nosic malo obraduje
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi