Vozi automobil od 300.000 funti, radi ono što je strogo zabranjeno, sada čeka "čestitku" iz policije

Nije očekivao da ga neko snima u tom trenutku

Vozi automobil od 300.000 funti, radi ono što je strogo zabranjeno, sada čeka "čestitku" iz policije

E. Čaušević

Fudbaler Manchester Uniteda, Antony, našao se na udaru kritika engleske javnosti zbog fotografije koja se pojavila prije nekoliko dana. Jedan od navijača je uslikao Brazilca u njegovom Lamborghiniju, a detalj koji je uspio da uhvati izazvao je dosta problema zvijezdi Manchester Uniteda.

Antony je pred početak ove sezone stigao u Manchester United iz Ajaxa, a za njegov transfer Crveni đavoli izvodili su čak 100 miliona eura.

Od ovog 23-godišnjaka se očekivalo mnogo toga, ali u prvoj sezoni i ne blista previše. Nakon transfera u United on je odlučio malo da se počasti i kupi sebi Lamborghinija kojeg je je platio čak 300.000 funti.

Riječ je o Lamborghiniju Aventadoru kojeg Antony najčešće voza otkako je stigao u Manchester. Pored toga u vlasništvu je imao i BMW X6, ali je taj automobil uspio da uništi u saobraćajnoj nesreći u novogodišnjoj noći.

Na ulicama Manchestera navijači Uniteda mogu često vidjeti Antonyja kako vozi Lampborghinija, a jedan od njih je odlučio da ga snima i fotografiše prije nekoliko dana ne sluteći kakav problem će mu napraviti.

Oglasi

On je objavio Antonyjeve fotografije na društvenim mrežama, a igrač Manchester Uniteda se zbog jednog detalja našao na meti žestokih kritika.

Mnogi su zapazili da Antony koristi mobitel dok vozi automobil što je u Engleskoj strogo zabranjeno i policija to kažnjava na svakom koraku.

Engleski mediji pišu da je navijač koji je objavio ove fotografije napravio Antonyju problem jer su iste došle i do policije, a The Sun piše da će on biti sigurno kažnjen iako ga policija nije uhvatila na licu mjesta kako koristi mobitel.

Na osnovu fotografija Antony može dobiti kaznu koja iznosi 200 funti i šest kaznenih bodova zbog toga što je koristio mobitel dok je vozio automobil što je strogo zabranjeno.

Potvrđeno je da je ova fotografija nastala dan prije utakmice Manchester Uniteda i Tottenhama koja se igrala 27. aprila u Londonu i završena je rezultatom 2:2.

Antony je od dolaska u Manchester United odigrao u svim takmičenjima 41 utakmicu i zabio je osam golova i dodao dvije asistencije što je čini se znatno lošiji učinak koji se očekivao od igrača plaćenog 100 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi