Mandžukić na Braču posjeduje luksuznu vilu koju renta tokom sezone, a noć košta čak 2.000 KM

Pametno uložio novac

Mandžukić na Braču posjeduje luksuznu vilu koju renta tokom sezone, a noć košta čak 2.000 KM

E. Čaušević

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić završio je svoju epizodu u Kataru gdje je za kratko vrijeme uspio da zaradi ogromnu sumu novca.

Mandžukić je početkom ove godine napustio Juventus i potpisao je za Al Duhail, ali se to nije pokazalo kao dobar potez. Međutim, iako je proveo svega nekoliko mjeseci u Kataru jasno je da je uspio zaraditi dosta novca.

No, hrvatski napadač je odlučio da se i dalje želi ozbiljno baviti fudbalo, pa je gotovo sigurno da će se ovog ljeta vratiti u Evropu. Mandžukić je dio zarađenog novca dosta pametno uložio u nekretnine.

U centru pažnje ovih dana nalazi se njegova vila koju posjeduje na Braču. Na malom mjestu na ovom hrvatskom otoku Mandžukić ima vilu koja je zaista fantastična, a zanimljivo da je on koristi za iznajmljivanje.

Ova vila je luksuzno opremljena, te posjeduje pet spavaćih soba i pet kupaonica. Također, ispred vile nalazi se bazen, te terasa sa fantastičnim pogledom na more.

U vili se nalazi i kino soba, oprema za stolni tenis, ali i opreme za ronjenje, biciklizam, dva kajaka... Ova vila se nalazi u Bobovišću na Braču i od mora je udaljena svega deset metara. Jedna noć u luksuznoj vili Marija Mandžukića košta čak 2.000 KM u toku sezonu. Također, mora se uplatiti depozit za eventualnu štetu od 2.000 KM, a on se vraća po odlasku.

Top Komentari

dinass
Gladnu dusu niko ne moze nahraniti
3 0
user1591186054
Boze sacuvaj cuj 2.000 KM a ovamo milione zaradjuje.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi