Pjanić objavio fotografije s Mandžukićem, komentar hrvatskog napadača nije mogao biti hladnokrvniji

Saigrači u Juventusu

Pjanić objavio fotografije s Mandžukićem, komentar hrvatskog napadača nije mogao biti hladnokrvniji

Admin Čaušević

Kada bi nekog od igrača Juventusa pitali ko im je omiljeni igrač većina bi odgovorila da je to Miralem Pjanić. Da se to naslutiti po fotografijama sa društvenih mreža. 

Pjanić je veoma aktivan na Instagramu, a njegove fotografije bilo sa saigračima ili sinom Edinom često izazovu reakcije prvotimaca Bianconera.

Bh. repreezentativac nakon skoro svakog treninga objavi neku fotografiju, a jučer je red došao na one sa Marijom Mandžukićem.

Hrvatski napadač je zbog svoje ozbiljnosti i veoma rijetkih situacija sa osmjehom na licu dobio nadimak Mr No good.

Da popularni Mandžo ipak zna za zezanciju i šaljivo druženje pokazale su i fotografije s Pjanićem na kojem su ova dvojica u zagrljaju.

"Mr No good je sretan", opis je objave našeg fudbalera".

Mandžukić je sve prokomentarisao reklo bi se u svom stilu obzirom da je upotrijebio samo emoticon koji namiguje.

View this post on Instagram

@mariomandzukic Mr no good is happy 😃 🌪✔️ 🇧🇦🇭🇷

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Da li će Pjanić i Mandžukić i dalje dijeliti svlačionicu ili su na neki način ovo oproštajne fotografije saznat ćemo u narednim danima obzirom da je hrvatski napadač blizu prelaska u Manchester United. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AnijakManjo
Dva igraca malo jaca.
0 6
Mirko
Dva dobro jaka igrača ??
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi