Manekenka se pojavila u Staples Centru i privukla poglede: Jasno je da nema ništa ispod majice...

Svi su gledali samo u nju

Manekenka se pojavila u Staples Centru i privukla poglede: Jasno je da nema ništa ispod majice...

Košarkaši Los Angeles Lakersa su prije dva dana porazili na domaćem parketu Minnesona Timberwolvese sa 114:110, ali većina košarkaša je bila u sjeni atraktivne manekenke Emily Ratajkowski. 

Poznata američka manekenka očigledno uživa u košarci, a u Staples Centar je, sudeći po opisu fotografije na Instagramu, stigla prije svega zbog Kinga Jamesa kojem je na kraju i 'ukrala šou'.

Naime, svi su gledali u nju, a kako i ne bi kada se da primjetiti da je u dvoranu stigla samo u majici te je vjerovatno zaboravila obući bilo šta ispod nje.

Sada barem znamo gdje su išli svi muški pogledi...

View this post on Instagram

Checking in on boo @kingjames

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Promo

Top Komentari

Svojprisebi
Jao pa to nema nista ispod. Dobre sportske vijesti
5 0
dobojan90
Reklama za tops!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi