Oglasio se advokat: Šta čeka ljude koji su se fotografisali pored Maradoninog tijela?

Šokirali javnost

Oglasio se advokat: Šta čeka ljude koji su se fotografisali pored Maradoninog tijela?

Endin Čaušević

Diego Armando Maradona sahranjen je u četvrtak u Buenos Airesu.

Sahrana je bila organizovana samo za članove porodice, a prije toga navijači su mogli da se oproste od Maradone na bdijenju koje nije moglo proći bez skandala.

Naime, nekoliko sati prije sahrane na internetu su se pojavile dvije fotografije na kojima se vidi tijelo Maradone što je šokiralo svjetsku javnost.

Pored legendarnog igrača fotografisala su se trojica članova pogrebnog društva, te su oni odmah dobili otkaze. No, iz Maradonine porodice su najavili da ih očekuju mnogo veće kazne od otkaza.

"Već smo ih identifikovali i dobili su otkaze. Ipak, slijede mnogo teža kazna. Krivi su za to šokantno i odvratno ponašanje što će skupo platiti", poručio je Maradonin advokat Matias Morla.

Pronađen "idiot" koji je napravio selfi s mrtvim tijelom Maradone: Obećali su mu pakao

Top Komentari

miki30
Treba kazniti i novine koje objave ovakve stvari. Recimo neki dan ste i vi iz sport.ba bez ikakve cenzure objavili sliku sa Maradonom u kovčegu, šta ćemo sad?
6 2
AmarSahi
Ne zna se ko je više kriv, oni što slikaju te stvari ili vi što promovišete te slike. Evo kada je jedan debil upao u mjesto gdje je Salino tijelo on je to slikao i onda su novine dijelile tu sliku bez ikakve cenzure. Čak sam i vidio tu sliku. To je bolest, ništa drugo.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi