4

Komentari (4)

AmarSahi
Ne zna se ko je više kriv, oni što slikaju te stvari ili vi što promovišete te slike. Evo kada je jedan debil upao u mjesto gdje je Salino tijelo on je to slikao i onda su novine dijelile tu sliku bez ikakve cenzure. Čak sam i vidio tu sliku. To je bolest, ništa drugo.
miki30
Treba kazniti i novine koje objave ovakve stvari. Recimo neki dan ste i vi iz sport.ba bez ikakve cenzure objavili sliku sa Maradonom u kovčegu, šta ćemo sad?
Juve88
A upravo sam to pisao na sličnu objavu, ****a od novinara su objavili sliku Vedrana mrtvog u širokom Brijegu pa nije bio problem i niko nije pravio ovoliku galamu a onda oni krenu moralisat kako je to idiotizam, pa ako jest idiotizam sto su oni onda idioti pa su šerovali sliku bez cenzure, za Bosnu nije onaj jadnik sto je slikao podjelio sliku već kvazi novinarai kojima je bitan lajk a od lajkova dobijaju pare.
miki30
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti