Maradona priznao još troje djece

Sada ih ima osmoro

Maradona priznao još troje djece

E. Škorić

Legendarni argentinski fudbaler Diego Maradona priznao je da je otac troje djece na Kubi, rekao je njegov advokat.

Njegov advokat je kazao da je razgovarao s djecom legendarnog fudbalera na Kubi, koji su rođeni od dvije različite majke.

Pored to troje, Maradona ima još petoro djece. Iako ih Mali zeleni još nije zakonski priznao, navodno će tu ubrzo učiniti.

Maradona mora da se pojavi na kubanskom sudu, što je potvrdio i njegov agent.

Smatralo se da je Maradona nestao, a Argentinac je završio na operacijskom stolu

Legendarni argentinski fudbaler Digo Armando Maradona ponovo je u centru pažnje svjetske javnosti.

Vjerovatno ne postoji fudbaler koji se u medijima vrti više od Maradone nakon kraja karijere, a Argentinac je do sada većinom bio poznat po zdravstvenim problemima koji su prouzrokovani korištenjem raznih vrsta droga.

Ranije se pojavila informacija da od Maradone nema ni traga, ni glasa. On se već danima nije pojavljivao meksičkom klubu Dorados de Sinaloa gdje obavlja funkciju trenera, a navondo se smatralo da niko ništa ne zna o tome šta se dešava.
pak, argentinski mediji su javili kako Maradona ima zdravstvenih problema, tačnije rečeno da je završio na operacijskom stolu radi krvarenja u želucu.

Operativni zahvat je izvršen na Klinici u Olivosu, a uz Maradonu su bila djeca Gianna, Janita i Diego JR. Krvarenje u želucu mu je ustanovljeno tokom jedne rutinske kontrole.

Inostrani mediji njegovo zdravsrtveno stanje pripisuju depresivnom životu zbog ločnih i porodičnih problema. Podsjetimo, Diego je imao problema sa zdravljem i tokom Svjetskog prvenstva dok je bodrio reprezentaciju Argentine, a tada se čak sumnjalo da je dobio srčani udar.

On također pati od artitisa u oba koljena pa je tokom prošle sezone u meksičkoj 2. ligi ekipu na nekim mečevima vodio sa štapom.

Meksički mediji sumnjali da neće produžiti ugovor

Prema jednom izvoru smatralo se da je Maradona ostao malo duže za božićne praznike u Argentini, dok su drugi mislili da trenutno ima problema sa produženjem ugovora sa sadašnjim klubom, te da na ovaj način vrši i određene pritiske na čelnike.

Iako se predviđa da će se Maradona vratiti na klupu ekipe prije početka prvenstva, u prvoj utakmici bi ga mogao zamijeniti Jose Maria Martinez, također Argetinac, a da li će se legendarni Maradona ipak pojaviti ostaje nam da vidimo. Možda uoči utakmice ili na poluvremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi