Maradona na poklon dobio novu "jurilicu", pa pokazao da mu ne služi samo za vožnju
(Foto: Screenshot) Diego Maradona konačno radi dobar posao na klupi jednog tima, a dobija i skupocjene poklone...

Ponosni vlasnik novog limenog ljubimca

Maradona na poklon dobio novu "jurilicu", pa pokazao da mu ne služi samo za vožnju

Legendarni Diego Maradona za sada sa dosta uspjeha vodi Dorados de Sinaloa, ekipu koju je doveo blizu promocije u prvi rang meksičkog fudbala.

Maradona je i dalje prava atrakcija gdje god da se pojavi, pa je takav slučaj i u Meksiku. Sada su ga novinari sačekali pred stadionom Doradosa, a on se pohvalio novom "jurilicom".

Izašao je Maradona ponosno iz svog novog automobila, Chevroleta Camaro, a na pitanje novinara koliko ga je koštalo zadovoljstvo posjedovanja ovakve zvijeri "El Pibe" je odgovorio da je riječ o poklonu.

Potom je legendarni Argentinac pokazao da mu novi Camaro ne služi samo za vožnju, pa ga je pred novinarima iskoristio i za istezanje zadnje lože.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi