3

Komentari (3)

lopov84
Ti bolje znas od lina koji je s njim igrao skupa? Svaka čast! U pravu je Schuster, lik nije imao nikakve podrske ni od lige (ljudi ga lomili a ne dobiju ni karton), kluba a ni od publike, koja je u barceloni uvijek bila pozorisna i bez strasti. Takvi ne dolaze na utakmicu iz ljubavi prema fudbalu i klubu, nego da dobiju spektakl za plaćene novce, a Diego je doslovno živio fudbal ali i život
JointUnion87
Glupost. Lik je iz Argentine presao u Spaniju, imao je problema sa privikavanjem. Volio je (jos u ono vrijeme) izlaske. Sta su u Barceloni drugo mogli nego da mu pokusaju stati u kraj? Krajem '82 je dobio zuticu, bio odsutan nekoliko mjeseci a onda '83 lom noge. Moze se lako reci da Maradona nije opravdao ocekivanja u Barceloni, moj Schusteru.
miki30
Znaš ti bolje sigurno od Schustera, logično.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.