Maradoni kćerka upropastila "šemu" sa Salmom Hayek

El Pibe ostao šokiran

Maradoni kćerka upropastila "šemu" sa Salmom Hayek

Prilikom gostovanju u jednoj TV emisiji kćerka Diega Armanda Maradone, Dalma, pričala je o nekim pikanterijama iz privatnog života njenog slavnog oca.

Kćerka popularnog El Pibea kazala je kako je ona glavni krivac što Dijego nije uspio da "prevari" holivudsku mega zvijezdu Salmu Hayek.

"Bilo je to na Kanskom filmskom festivalu 2006. godine, a Selma je došla u društvu Javiera Bardema. Ja sam u to vrijeme sanjala da postanem glumica i nisam mogla da propustim priliku da razmijenim par riječi sa Javierom, jednim od mojih omiljenih glumaca. 

I tako dok smo nas dvoje pričali, moj otac je plesao sa Salmom na podijumu. To je trajalo i trajalo i ja to više nisam mogla da podnesem. Otišla sam do njega i rekla mu da mi se mnogo spava i da moramo da idemo. Ne možete da vjerujete koju je facu složio.

Priznajem, upropastila sam mu priliku da 'upeca' Salmu Hayek" ispričala je Dalma.

Možda se kćerka "malog zelenog" uplašila da se vatrena Meksikanka ne pretvori u čudovište kao kod Tarantina u kultnom filmu "Od sumraka do zore".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.