Neugodnost na aerodromu: Maradona priveden zbog tužbe bivše djevojke

Brzo pušten na slobodu

Neugodnost na aerodromu: Maradona priveden zbog tužbe bivše djevojke

Legendarni argentinski fudbaler Diego Armando Maradona priveden je danas u Buenos Airesu.

Maradonu je dočekalo vrlo neugodno iznenađenje nakon što je doputovao iz Mexica jer su ga policijski službenici priveli na aerodromu.

Razlog je taj što ga je bivša djevojka Rocio Oliva tužila sudu jer joj navodno treba isplatiti pet miliona funti radi ekonomske kompenzacije.

Maradona je vrlo kratko vrijeme proveo u prostorijama policije gdje je obavješten da je protiv njega pokrenut sudski postupak od strane bivše djevojke.

Legendarni fudbaler je bio u društvu svog advokata Matiasa Morle koji ga je izvukao iz pritvora vrlo brzo nakon čega je Maradona s njim objavio fotografiju na društvenim mrežama uz opis: Trenutno sam u Buenos Airesu, svom domu, s prijateljom Matiasom Morlaom.

Prvo ročište u ovom predmetu je zakazano 13. juna gdje će se prema navodima argentinskih medija s Maradonine strane pojaviti samo advokat.

Svemu dodajmo i podatak da je Maradona u vezi sa Olivom bio šest godina, a par je raskinuo u decembru prošle godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi