Maradonina ljubavnica otkrila pikanterije iz kreveta
Foto: EPA

Isplivale tajne u javnost

Maradonina ljubavnica otkrila pikanterije iz kreveta

O. Lekić

O fudbalskom umijeću Diega Maradone suvišno je trošiti riječi, a čini se kako je podnednako dobar i u krevetu. 

Bivša ljubavnica "Malog zelenog" Veronica Ojeda za jedan argentinski radio otkrila je pikanterije viđene tokom njihove osmogodišnje veze. Diego joj je ostao u lijepom sjećanju i za nju je, kako je rekla, najbolji ljubavnik kojeg je imala. 

"Nisam imala seks dvije godine nakon njega. On je najbolji ljubavnik kojeg sam imala, a i on isto misli na mene. Najbolja noć u životu mi je bila s Diegom. Bili smo na Karibima na napuštenoj plaži do koje se moglo doći samo čamcem", kazala je Veronica.

Otkrila je Veronica još 'sočnije' detalje iz afere sa Diegom. 

"U krevetu mu dajem 10 od 10. Što se tiče oralnog seksa, na ljestvici do 10 on je osmica. Između nas je stvarno bila velika strast. Znao je da traži da oblačim policijsku uniformu. Još je imam kao i ostale", kaže Veronica i za kraj dodaje:

"Jednom smo se na nekoj zabavi u Kolumbiji seksali u bazenu punom ljudi. Ne znam je li ko shvatio što se uopšte događa.

Plod ljubavi između Veronice i Diega je njihov sin Diego Fernando. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi