Najveći fudbalski zavodnik je izluđivao žene: "Šokiralo me kada sam vidjela koliko je lijep"

Najljepše žene bile su sa Italijanom

Najveći fudbalski zavodnik je izluđivao žene: "Šokiralo me kada sam vidjela koliko je lijep"

Edmir Škorić

Mogao je komotno da bude model, ali je Italijan ipak radije izabrao da bude fudbaler, a to mu je donijelo dosta novca od ugovora i sponzora, slavu, ali i lijepe žene. Kao nijedan drugi fudbaler, mijenjao ih je kao na traci i birao samo one najljepše i najzgodnije.

Ikona je italijanskog fudbala i bio je najpoznatiji zavodnik među fudbalerima, a za žene je bio poput ovisnosti, nisu mogle da mu odole. međutim potpuno je promijenio svoj život. Bivši napadač posvetio se poljoprivredi na Ibizi, na parceli od hiljadu kvadrata je zasadio vionograde, ima kokoši i konje.

“Nisam se potpuno maknuo od fudbala, imam mali udio u fudbalskom klubu na Ibizi, klupski sam savjetnik i ambasador“, rekao je o klubu u kojem je odigrao posljednju utakmicu.

Susanna Petrone u zagrljaju Marca Borriella

“Svako jutro ustanem, pogledam se u ogledalo i kažem si ‘volim te’. Imao sam dosta avantura u prošlosti, ali izabrao sam sebe i dobro sam izabrao", rekao je Marco Borriello, koji je igrajući fudbal zaradio 30 miliona eura, zbog čega je vodio raskošan život, a zbog atraktivngo izgleda i ljepote bio je mamac za zgodne i lijepe žene.

"Lutalica Serije A" su ga zvali je rje nosio dresove brojnih timova, čak 12, ali je uglavnom svoj posao na terenu obavljao dosta dobro, a nakon toga bi neku od svojih ljepotica odveo na večeru, pa potom u apartman gdje bi satima vodili ljubav.

Oglasi

Jedna od najpoznatijih svakako je Belen Rodriguez. S njom je Marco bio od 2004. do 2008. godine. Belen je tada imala 19, a fudbaler 22 godine. Upoznali su se na Sardiniji dok je radila u klubu. Bila je to ljubav na prvi pogled.

Belen Rodriguez bila je jedna od najvećih ljubavi slavngo Italijana

"Te sam ga večeri pogledala i šokiralo me koliko je lijep. Ubrzo smo vodili ljubav, bilo je puno strasti. Odmah smo se zaručili i svugdje išli zajedno", ispričala je Belen Rodriguez, ali je 2008. godine ipak upoznala Rossana Rubicondija i rađa se flert, a Marco odlazi u zaborav.

Vrlo kratak flert. Nalazimo se u 2013. godini i Marco se zaljubljuje u sobaricu Luciju Fabiani. Poznata je i po flertu koji je imala s Fedezom. Njihova priča trajala je samo mjesec dana, možda i manje. Ali vrlo intenzivno za "Gossip" novine. Danas je Fabiani gospođa Higuain.

Lucia Fabiani

Potom iste godine Borriello upoznaje regionalnog vijećnika na zabavi koju organizuje njegov brat. Večera u Milanu je završila karaokama, ali i strastima izmešu Boriella i vijećnice, koju je ostavio nekoliko sedmica kasnije.

Jedna od djevojaka bivšeg napadača Milana je bila Eleonora Abbagnato, plavuša svijetloplavih očiju, elegantna i vrlo suzdržana, potpuna suprotnost od njegove prve ljubavi Belen. No, ni ona nije dugo trajala, Marco se brzo zaljubljuje u drugu.

Oglasi

Eleonora Abbagnato

Sussan Petrone je viđena sa Borriellom na obali. Tvrdila je da su samo prijatelji, no bilo je tu mnogo više od prijateljstva. Ona je vodila sportsku emisiju, a bila je zaručena i za Davidea Lippija, sina bivšeg selektora Italije Marcela Lippija.

Marco je upoznao i Ninu i to na gala večeri. Lijepa zabavljačica srpskog porijekla uručila je nagradu Borriellu i od tada su u tajnosti počeli da izlaze, sastali su se nekoliko puta sedmično u hotelu Sheraton u Rimu, gdje je Marco odsjedao. Dobra tri mjeseca uspjeli su tajiti dogovorene sastanke: čini se da je Nina, vrlo diskretna po pitanju svog privatnog života, u hotel ulazila a sporedna vrata, a potom se sljedećeg jutra odmah vraćala u Milano.

Srpkinja Nina takođe je bila kratko sa Borriellom

Borriello je 2015. godine zaveo glumicu Paolu Sorrentino, ali to je bila još jedna kratka i intenzivna ljubavna veza. Larissa Schmidt je još jedna od zgodnih žena koje su bile u krevetu slavnog Italijana, a bio je i sa jednom od najljepših žena na svijetu, rumunskom glumicom Madalinom Gheneom, koja je nakon njega bila u vezi i sa teniserom Grigorom Dimitrovom.

Kroz njegov krevet prošle su mnoge lijepe žene, no najviše je volio voditeljicu Belen Rodríguez. "Veza s Belen mi je bila najvažnija veza u životu, bili smo zajedno četiri i pol godine. Ona je bistra i duhovita djevojka, naša veza je bila nezrela. Ali kad je sretnem u Milanu, zagrlim je, pozdravimo se s ljubavlju".

Madeline Ghenea, Rumunka s kojom se zabavljao Borriello

Fudbaler je bio zaručen i sa Federicom Nargi, jednom od najpoželjenijih žena u Italiji.

Federia Nargi, samo još jedna u nizu Borriellovih prošlih ljubavi

Top Komentari

stranputica
E vidiš to je već članak vrijedan pohvale. Sve sistematski obrađeno u detalje....možda, kažem možda nedostaje samo jedan malo bolji zaključak.....Primer kako članak na sportskom portalu treba izgledati....BRAVO!
0 0
makelele
Padavičar ganjao padavičarke, jako zanimljivo :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi